Rüyada saati ayarlamak

Rüyada saati ayarlamak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, hasret içinde kalacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada saati ayarlamak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Rüyada saati ayarlamak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, azap çektiğine delalet etmektedir.

Rüyada saat ayarlamak zor bir işe girileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada duvar saati ayarlamak zahmete ve derde düşeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgili ayarlamak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret eder.

Rüyada anten ayarlamak malının ve aşının da çoğalacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye tabir olunur.

Rüyada pahalı saat takmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saat alıp takmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saat takmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments