Rüyada pahalı saat takmak

Rüyada pahalı saat takmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına işaret eder.

Rüyada pahalı saat takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada pahalı saat takmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada pahalı saat görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada pahalı saat almak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı kol saati görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pahalı kolye takmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada pahalı kolye görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı telefon almak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı hediye almak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments