Rüyada saat ve para görmek

Rüyada saat ve para görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kısmetinin kapanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat ve para gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada saat ve para görmek bir anda yükseleceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına delalettir.

Rüyada saati kola takmak maddi olarak zarar edeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat yelkovanı görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalettir.

Rüyada kol saati satmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada renkli kol saatleri görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye kol saati almak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye saat almak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada cep saati görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments