Rüyada ruhunu gezdirmek

Rüyada ruhunu gezdirmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, şansının kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruhunu gezdirmek gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ruh olarak gezmek hayatının tamamen altüst olacağına, helal ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada ruhunu gezdirmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada ruh olmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ruh tarafından kovalanmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada kendi ruhuyla konuşmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işarettir.

Rüyada ruhla konuşmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ruhunun çıktığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments