Rüyada ruh olmak

Rüyada ruh olmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ruh olmak gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Rüyada babanın ruhunu görmek sevilip sayılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada ruh görüp korkmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin ruhunu görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş insanın ruhunu görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta ruh görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek güzel bir evliliğe, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada ruh görmek merdiven atlayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada annenin ruhunu görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments