Rüyada renkli parlak taşlar görmek

Rüyada renkli parlak taşlar görmek onlar tarafından yüceltileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada renkli parlak taşlar gördüyseniz:

  • Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada beyaz parlak taş görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zorlukların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada parlak mavi taş görmek yüzünde güller açacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak taş toplamak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza yorulur.

Rüyada parlak taş bulmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah parlak taş görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak taş görmek sorunlarının son bulacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Rüyada parlak taşlar toplamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments