Rüyada ayak tırnaklarını temizlemek

Rüyada ayak tırnaklarını temizlemek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, onu darda bırakmayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarını temizlemek gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ayak tırnaklarını temizlemek refaha erişileceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı temizlemek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarını temizlemek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak içini temizlemek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek onları gücendireceğine, zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek bulunduğu mevkide yükseleceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak temizlemek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments