Rüyada tırnaklarını temizlemek

Rüyada tırnaklarını temizlemek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntıların artacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada tırnak arasını temizlemek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Rüyada tırnak temizlemek hasta ve zor geçireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağını temizlemek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarını temizlemek işinden ve parasından olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak içini temizlemek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Rüyada tırnakları temizlemek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kiri temizlemek bütçesinin daralacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı temizlemek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments