Rüyada tırnak pisliğini temizlemek

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliği görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at pisliği temizlemek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada inek pisliği temizlemek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek pisliğini temizlemek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliği temizlemek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliği temizlemek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments