Rüyada renkli gözlü birini görmek

Rüyada renkli gözlü birini görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada renkli gözlü birini gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada kendi gözlerini renkli görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli mavi göz görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli göz kalemi görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkte göz görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada renkli gözlü olmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Rüyada renkli gözlü kadın görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada gözünün renkli olduğunu görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments