Rüyada siyah renkte göz görmek

Rüyada siyah renkte göz görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah renkte göz gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah renkte göz görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada renkli gözlü kadın görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli gözlü bayan görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli mavi göz görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına alamet eder.

Rüyada renkli gözlü olmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada gözünün renkli olduğunu görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada iki renk göz görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments