Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada rengarenk uçan balonlar gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada rengarenk uçan balon görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk balon görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada uçan balonla gezmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük uçan balon görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Rüyada uçan balona bindiğini görmek hızlanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada balon uçurtmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments