Rüyada gökyüzüne balon uçurmak

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak kişinin hayatının değişeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde balon görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada büyük uçan balon görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada balonda uçtuğunu görmek umutlarının yarım kalmayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments