Rüyada rengarenk uçan balon görmek

Rüyada rengarenk uçan balon görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, maddi açıdan ferahlamaya, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk uçan balon gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine yorulur.

Rüyada rengarenk uçan balon görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada rengarenk balon görmek kimseye minnet etmeyeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük uçan balon görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada uçan balondan düşmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Rüyada uçan balonla uçmak başına türlü belalar geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments