Rüyada rafting yapmak

Rüyada rafting yapmak ele geçecek haram mal ve paraya, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada rafting yapmak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunarak zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada rafting yapmak zenginliğe kavuşulacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada rafting görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti yapmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Rüyada poğaça yapmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle börek yapmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada operasyon yapmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Rüyada lehim yapmak ticaretinin ilerleyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede temizlik yapmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments