Rüyada poğaça yapmak

Rüyada poğaça yapmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada poğaça yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak huzurlu bir hayata adım atacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Rüyada poğaça yapmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada susamlı poğaça görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cevizli poğaça görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Rüyada fırından poğaça almak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada poğaça almak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada poğaça yediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments