Rüyada rafting görmek

Rüyada rafting görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yalan söylemeye, beddua ve ah alacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada rafting gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Rüyada rafting yapmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalettir.

Rüyada rafting görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments