Rüyada kabir ziyareti yapmak

Rüyada kabir ziyareti yapmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kabir ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Rüyada kabir ziyareti yapmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti etmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada kabir ziyaret görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kabir yapmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayram ziyareti yapmak kötülerin uzaklaştırılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet eder.

Rüyada aile ziyareti yapmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada türbe ziyareti yapmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada umre ziyareti yapmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments