Rüyada operasyon yapmak

Rüyada operasyon yapmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada operasyon yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Rüyada operasyon yapmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada operasyon geçirmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri operasyona katılmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada operasyon görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada operasyona çıkmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada polis operasyonu görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada operasyona gitmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağa kaka yapmak hasta olacağına, geçmişi unutup geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments