Rüyada lehim yapmak

Rüyada lehim yapmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Rüyada lehim yapmak gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Rüyada lehim yapmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada lehim görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içine kaka yapmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada nişan töreni yapmak önemli bir şahsiyet olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalettir.

Rüyada dikis yapmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada yünden yorgan yapmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbe ziyareti yapmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada suni solunum yapmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments