Rüyada poşet içinde hurma görmek

Rüyada poşet içinde hurma görmek sorunların ardı ardına geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet eder.

Rüyada poşet içinde hurma gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada poşet içinde hurma görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada poşet içinde bebek görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada poşet içinde kına görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işarettir.

Rüyada poşetin içinde balık görmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşet içinde balık görmek prestij kaybı yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada poşet içinde para görmek düşmanlarına da dost olacağına, büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşetin içinde yılan görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada poşet içinde altın görmek kendisini çok yıpratacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments