Rüyada poşet içinde bebek görmek

Rüyada poşet içinde bebek görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, bir sıkıntıya girmeye, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulur.

Rüyada poşet içinde bebek gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Rüyada poşet içinde bebek görmek sevdiğini söyleyeceğine, eğleneceğine inanılır.

Rüyada poşet içinde yılan görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada poşetin içinde et görmek önün açılacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada poşet içinde hurma görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kişinin rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada poşetin içinde para görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşet içinde kına görmek işlerinin günden güne açılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Rüyada poşet içinde kağıt para görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada poşetin içinde yılan görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments