Rüyada porselen tepsi görmek

Rüyada porselen tepsi görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada porselen tepsi gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada porselen tepsi görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Rüyada porselen kap görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen şekerlik görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, mutluluktan havalara uçacağına yorulur.

Rüyada porselen bebek görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık porselen görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments