Rüyada porselen bebek görmek

Rüyada porselen bebek görmek şansın döneceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada porselen bebek gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada porselen bebek görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen eşya görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada porselen kırmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen bardak kırmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada porselen şekerlik görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Rüyada porselen ayakkabı görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Rüyada porselen almak helal ekmek yiyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aras

Merhaba lar rüyamda başın alın kısmı kırık sarı saçlı ve etekli porselen bir bebek gördüm bunun anlamı nedir?