Rüyada polisle dövüşmek

Rüyada polisle dövüşmek korkularının sona ereceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada polisle dövüşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada polisle dövüşmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Rüyada aslanla dövüşmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle dövüşmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kendinle dövüşmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada kızla dövüşmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kadın kadına dövüşmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle dövüşmek kazancının günden güne düşeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle dövüşmek hatalı yollara sapılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments