Rüyada kendinle dövüşmek

Rüyada kendinle dövüşmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kendinle dövüşmek gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kavga edip dövüşmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıcla dövüşmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanla dövüşmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada ölüyle dövüşmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvanla dövüşmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada saç baş dövüşmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada birileriyle dövüşmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerle dövüşmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, emeklerinin heba olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments