Rüyada ölüyle dövüşmek

Rüyada ölüyle dövüşmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle dövüşmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölüyle dövüşmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada kılıcla dövüşmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla dövüşmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada birileriyle dövüşmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozla dövüşmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, evindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Rüyada birisiyle dövüşmek hüsrana uğratacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla dövüşmek kötü duygularını yeneceğine, duygularının karşılığını alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle dövüşmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments