Rüyada birisiyle dövüşmek

Rüyada birisiyle dövüşmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle dövüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Rüyada ölüyle dövüşmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla dövüşmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada kardeşiyle dövüşmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada adamla dövüşmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, borçlarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeklerle dövüşmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla dövüşmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına alamet eder.

Rüyada kavga edip dövüşmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada birileriyle dövüşmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments