Rüyada kadın kadına dövüşmek

Rüyada kadın kadına dövüşmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kadına dövüşmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada kadınla dövüşmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kadına dövüşmek kendisini allah yoluna adayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada yılanla dövüşmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklerle dövüşmek kendisi paralayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada köpekle dövüşmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölüyle dövüşmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla dövüşmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamla dövüşmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments