Rüyada kirli perde yıkamak

Rüyada kirli perde yıkamak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, güç alacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, günlerini bunun için harcayacağına, kişinin şansının artacağına rivayet eder.

Rüyada kirli perde yıkamak gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada kirli perde yıkamak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli perde görmek dünya malına kavuşulacağına, kazançtan yana kara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli tül perde görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kirlenmiş perde görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, günahlarının affedileceğine delalettir.

Rüyada perdeleri yıkamak bazı sırların açığa çıkacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül perde yıkamak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada perde yıkamak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments