Rüyada yeter diye bağırmak

Rüyada yeter diye bağırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada yeter diye bağırmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Rüyada yeter diye bağırmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis diye bağırmak hak yolundan ayrılacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yardım edin diye bağırmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baba diye bağırmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine inanılır.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada abi diye bağırmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada baba diye ağlamak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments