Rüyada poğaça görmek

Rüyada poğaça görmek çok hayırlı haberler alacağına, doğru haber almaya, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada poğaça gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Rüyada poğaça yapmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cevizli poğaça görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada birine poğaça vermek çok zor duruma düşüleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kıymalı poğaça görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Rüyada bir sürü poğaça görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalettir.

Rüyada simit poğaça satmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytinli poğaça görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments