Rüyada hamurdan poğaça yapmak

Rüyada hamurdan poğaça yapmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kazancının sürekli artacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına inanılır.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada poğaça hamuru görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe işarettir.

Rüyada poğaça yapmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada poğaça simit görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tepsi poğaça görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sıcak poğaça görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytinli poğaça yemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments