Rüyada platonik sevdiğini görmek

Rüyada platonik sevdiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğini gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına alamet eder.

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek işlerinin ağırlaşacağına, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğini görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada platonik aşkını görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet eder.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada platonik sevgili görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada platoniğini görmek inancını bir kenara atacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments