Rüyada platoniğini görmek

Rüyada platoniğini görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada platoniğini gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada eski platonik aşkını görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, parasının her zaman bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek kazancın arttırılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada platonik aşkına sarılmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada platonik sevgili görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Rüyada platonik aşkını görmek çok büyük hayır duaları alacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments