Rüyada platonik aşkını öpmek

Rüyada platonik aşkını öpmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada platonik aşkını öpmek gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Rüyada platonik aşkını öpmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işarettir.

Rüyada platonik aşkına sarılmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada platonik aşkını görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada eski platonik aşkını görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet eder.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments