Rüyada platonik aşk görmek

Rüyada platonik aşk görmek konuşmaz olacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, düzenin kurulacağına, bereketli işler yapacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına tabir olunur.

Rüyada platonik aşk gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada platonik aşk görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına alamet eder.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada eski platonik aşkını görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada platonik aşkını öpmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğini görmek inancının zayıflayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada platoniğini görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulur.

Rüyada platonik aşkına sarılmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments