Rüyada tepside poğaça görmek

Rüyada tepside poğaça görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tepside poğaça gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada bir tepsi poğaça görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside poğaça görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada poğaça hamuru görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada zeytinli poğaça görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancının iki kat artacağına işaret eder.

Rüyada taze poğaça yemek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet eder.

Rüyada kek poğaça görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada poğaça yapmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments