Rüyada mayalı poğaça görmek

Rüyada mayalı poğaça görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mayalı poğaça gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada mayalı poğaça görmek çalışmalarının artacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mayalı ekmek gayrimenkul sahibi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş maya görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt mayası görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mayalı ekmek görmek doyasıya hasret gidereceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bira mayası görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işinin başından ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maya görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kefir mayası görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments