Rüyada pırlantanın kırıldığını görmek

Rüyada pırlantanın kırıldığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, keyfinin olmayacağına, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada pırlantanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Pratik uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada pırlantanın kırıldığını görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırlantalı kolye görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak kolay ve zevkli hale geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı pırlanta görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta bilezik takmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta bileklik takmak her zaman haklının yanında olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Rüyada pırlanta alyans görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments