Rüyada pırlanta bilezik takmak

Rüyada pırlanta bilezik takmak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kafa dinleyeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işarettir.

Rüyada pırlanta bilezik takmak gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Rüyada pırlanta bilezik takmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta bilezik görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Rüyada pırlantalı bilezik görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta bileklik takmak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta alyans takmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulur.

Rüyada pırlanta kolye takmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments