Rüyada pırlantalı saat görmek

Rüyada pırlantalı saat görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, onun her zaman başında olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pırlantalı saat gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada pırlantalı saat görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta saat görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta kol saati görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet eder.

Rüyada pırlantalı elbise görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada pırlanta görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işarettir.

Rüyada pırlanta yüzük almak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma işarettir.

Rüyada siyah pırlanta görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta düşürmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments