Rüyada pirinçli çorba içmek

Rüyada pirinçli çorba içmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, başarının garantileneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada pirinçli çorba içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Rüyada pirinçli çorba içmek onlara çok bağlı olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulmaktadır.

Rüyada pirinç çorbası görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada pirinç çorbası pişirmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada tuzlu çorba içmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada naneli çorba içmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mantı çorbası içmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorba içmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada paça çorbası içmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, sağlıklı ve zinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments