Rüyada pirinç çorbası görmek

Rüyada pirinç çorbası görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, işlerin düze çıkarılacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinç çorbası gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Rüyada pirinçli çorba içmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada pirinç çorbası pişirmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada pirinç çorbası görmek alkış alacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorba vermek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine çorba dökmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada mısır çorbası görmek rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada un çorbası içmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments