Rüyada pire yakalamak

Rüyada pire yakalamak mesleğinde uzmanlaşacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, eksiği kendinde bulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kazancının artacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına rivayet eder.

Rüyada pire yakalamak gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Rüyada pire yakalamak rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada pire öldürdüğünü görmek tekin olmayan işlere girileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada su piresi görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yorganda pire görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada kedi üzerinde pire görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bit pire kene görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalettir.

Rüyada pire ısırığı görmek özlemelerin son bulacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi piresi görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments