Rüyada kedi piresi görmek

Rüyada kedi piresi görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kedi piresi gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Rüyada kedinin üzerinde pire görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kedi ve pire görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi üzerinde pire görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pireli kedi görmek karasızlık yaşayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedide pire görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya delalettir.

Rüyada kedinin üstünde pire görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kedi piresi görmek terfi edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada köpekte pire görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments