Rüyada su piresi görmek

Rüyada su piresi görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işarettir.

Rüyada su piresi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Rüyada su piresi görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının üstünde pire görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstünde pire görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan pire görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına alamet eder.

Rüyada köpek üzerinde pire görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kafada bit pire görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedide pire görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada köpek piresi görmek merdiven atlayacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments