Rüyada pire ısırığı görmek

Rüyada pire ısırığı görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, helal ekmek yeneceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, birçok iş teklifi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pire ısırığı gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Rüyada pire ısırığı görmek işlerinin başarılı olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada böcek ısırığı görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada örümcek ısırığı görmek anne babanın üzüntü duyacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada ısırık izi görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ısırığı görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada at ısırığı görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yeni kısmetlere nail olacağına işarettir.

Rüyada yılan ısırığı görmek verilen kararların geri çekileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Rüyada fare ısırığı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments