Rüyada perdeyi açtığını görmek

Rüyada perdeyi açtığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kazancının da artacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada perdeyi açtığını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada perdeyi açtığını görmek kötü günleri geride bırakacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada ineği aç bırakmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnı aç olmak sıkıntılarına ortak olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aç insan görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gözünü açtığını görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözünü açamamak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada aç kadın görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada açlıktan ölmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments