Rüyada aç kadın görmek

Rüyada aç kadın görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aç kadın gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada aç kadın görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hamur açamamak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulur.

Rüyada is acmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek açmış ağaç görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek kişinin iyi hale geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni açmış gül görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, de elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada aç köpekler görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments